16 iulie 2021

Două avanpremiere cu Șerban Gomoi, nominalizat la premiile UNITER

În așteptarea Galei Premiilor UNITER, care are loc luni, 19 iulie 2021, iubitorii de teatru au ocazia să vadă două avanpremiere la Teatrul Nottara în care joacă Șerban Gomoi, nominalizat în acest an la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”: „Capcană mortală” și „O haită de sfinți”, spectacolul care i-a adus nominalizarea pentru rolul Tânărul.

Șerban Gomoi în „O haită de sfinți”


„Capcană mortală” de Ira Levin, un text montat pentru prima oară de către Alexandru Mâzgăreanu în România, deține recordul ca cea mai longevivă comedie-thriller de pe Broadway, un hit absolut care s-a bucurat de aproximativ 1800 de reprezentații în primii patru ani. De asemenea, a avut patru nominalizări la Tony Awards, printre care una pentru „Cea mai bună piesă”.

Alături de Șerban Gomoi, din distribuția acestui spectacol fac parte actorii: Isabela Neamțu/Laura Vasiliu, Rareș Andrici, Ada Navrot/Crenguța Hariton, Cristian Nicolaie/Alexandru Mike Gheorghiu.

„O haită de sfinți” este prima piesă publicată a dramaturgului Neil LaBute, cu titlul original „Bash”. La Teatrul Nottara a fost pusă în scenă de către Vlad Zamfirescu, care i-a distribuit în spectacol pe Șerban Gomoi, Dan Bordeianu/ Rareș Andrici, Laura Vasiliu/ Diana Roman, Cerasela Iosifescu/ Luminița Erga.

Interpretarea lui Șerban Gomoi în rolul Tânărului din spectacolul „O haită de sfinți” i-a adus în acest an o nominalizare la Gala Premiilor UNITER la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”. Referindu-se la piesa lui Neil LaBute, Șerban a spus că este:

un text puternic și dureros, care vorbește despre cele mai întunecate cotloane ale sufletului. Este înspăimântător să crezi că oameni simpli, ca mine și ca tine, oameni care aparent își duc viața cât se poate de normal, ascund asemenea secrete.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook