20 septembrie 2022

„Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit” – avanpremieră la Teatrul Elisabeta

Joi 22 septembrie 2022, la ora 20:00, va avea loc avanpremiera comediei „Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit”, un nou spectacol marca Teatrul Elisabeta. În regia lui Şerban Puiu, comedia îi are în distribuţie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimişi, Mirela Stoian şi Vlad Ianuş. Evenimentul va avea loc în sala Luceafărul (fostă Cinema Pro), din strada Ion Ghica nr. 3.


Teatrul Elisabeta îşi continuă misiunea de a oferi publicului bucureştean comedii de calitate şi lansează prima avanpremieră a toamnei. „Fanteziile soţului meu…” este o comedie care pune în discuţie trend-ul cărţilor de dezvoltare personală, apelând la o situaţie comică: domnul Griffin (Vasile Calofir) începe să aibă eşecuri în dormitor, motiv pentru care pune în practică sfaturile unui psihoterapeut pentru problemele în cuplu. Încercând să exploreze diverse fantezii alături de soţia sa (Alexandra Velniciuc), Griffin se trezeşte în situaţii neobişnuite, alături de personaje ciudate.

Regizorul Şerban Puiu:

„Motivul ascuns pentru care am ales această piesă este că, în spatele unei comedii care va distra, se află un mesaj tulburător la adresa societăţii în care trăim astăzi şi a ideologiilor care ne guvernează.”

Avându-i în distribuţie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimişi, Mirela Stoian şi Vlad Ianuş, noua producţie a Teatrului Elisabeta promite interpretări de excepţie, care valorifică absurdul şi comicul situaţiilor.

Mai multe detalii şi biletele sunt disponibile pe site-ul Teatrului Elisabeta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook