24 octombrie 2022

Bucătarii

Marţi, 6 decembrie 2022, începând cu ora 19:00, va avea loc premiera comediei „Bucătarii”, în regia lui Lucian Ghimişi, la Teatrul Elisabeta. Proiectul este finanţat din fonduri nerambursabile din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”. Locuitorii Sectorului 5 vor avea acces gratuit la reprezentaţiile din 6, 7 şi 8 decembrie.Amestecul de comedie şi thriller din piesa „Bucătarii” este pus în valoare de interpretarea de excepţie a actorilor care alcătuiesc distribuţia: Ion Ionuț Ciocea, Irina Noapteș, Dan Clucinschi, Vlad Corbeanu, Gabriel Coveșeanu, Mihai Marinescu, Cristian Boeriu, Mirela Stoian şi Valeria Stoian, dar şi de muzica live asigurată de Alexandru Prica şi Elvis Buruiană. Totodată, spectacolul marchează debutul regizoral al îndrăgitului actor Lucian Ghimiși.

Textul original „Too Many Cooks”, de Marcia Kash şi Douglas E. Hughes, este tradus de Irina Noapteş. Deschiderea unui restaurant gourmet în mijlocul unei crize economice dă naştere unor evenimente neobişnuite. Bubbalowe şi Honey, fiica lui, credeau că cel mai rău lucru care li se întâmplă este absenţa celebrului bucătar LaPlouffe la marea deschidere a localului. Dar Honey găseşte curând soluţia şi îl angajează pe Frank Plankett, bucătar şomer, pentru a se da drept LaPlouffe. Însă, când doi gangsteri vin să recupereze un transport ilegal de rom din beciul lui Bubbalowe, lucrurile încep să se complice. Apariţia poliţistei Veronica Snook, care este pe urmele bucătarului dispărut, şi a lui Mountie, pregătit să-l aresteze pe Bubbalowe pentru crimă şi distribuire ilegală de băutură, îl aruncă pe acesta într-un vârtej de încurcături, schimbări de identitate şi poveşti inventate.

Obiectivul general al proiectului „Comedie pe bulevard”, derulat în perioada 1 iulie-10 decembrie, este de a crește accesul cetățenilor din Sectorul 5 la o ofertă culturală de calitate și, în egală măsură, de a crește accesului la o creaţie de prim rang – transpusă de o echipă artistică valoroasă într-un spectacol realizat la cel mai înalt nivel.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook