21 iunie 2018

Boeing Boeing

În 2016, comedia „Boeing Boeing” (în regia lui Șerban Puiu) de la Teatrul de vară din Herăstrău înregistra recordul național de cel mai mare număr de participanți la un spectacol de teatru în aer liber: peste 2.500 de oameni au râs pe săturate. Și de atunci, Teatrul Elisabeta respectă tradiția de a închide sau deschide stagiunea cu un eveniment de anvergură, vineri, 6 iulie 2018, ora 20:00, la Grădina de vara Herăstrău.



Pentru al treilea an consecutiv, Teatrul Elisabeta închide stagiunea 2017-2018 cu mare fast, cu o reprezentație cu totul specială, a celei mai iubite comedii, „Boeing Boeing”.

„Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă, cele 3 logodnice stewardese. Cum se termină această cursă plină de turbulențe amoroase?

„Boeing Boeing” este comedia care de șase stagiuni se joacă doar cu casa închisă, fiind vizionată de la premieră și până în prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, „Boeing Boeing” deține și un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franțuzească la nivel mondial.

Din distribuție fac parte Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimiși, Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa și Cosmin Vijeu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook