3 martie 2022

Multitude

Artistul, scriitorul, interpretul, producătorul, designerul și regizorul Stromae, de origine belgiană, apreciat la nivel internațional, lansează cel de-al treilea album de studio, „Multitude”. Proiectul conține 12 piese, între care „Santé” și „L’enfer”, deja lansate, și noul single „Fils de joie”. Materialul discografic a fost compus de Stromae și produs de label-ul său Mosaert.„Multitude” vine după o perioadă de pauză artistică forțată. Odată cu vacanța impusă, artistul a decis: să ducă o viață mai relaxată, mai structurată, mai aproape de familie, să facă munca din nou interesantă, să-și extindă sursele de inspirație și, mai ales, să exprime toate sentimentele trăite in această perioadă prin intermediul unor piese noi.

Departe de orice autocompătimire, Stromae a profitat de acest timp pentru a se identifica mai mult cu ceilalți, pentru a empatiza cu ei.

Bărbații instabili din „La solassitude” și „Mon amour”, fiul prostituatei din „Fils de joie”, protagoniștii depresivi și sinucigași din „Mauvaise journée” și „L’enfer”, cuplul nepotrivit din „Pas vraiment”, oamenii invizibili din „Santé”, femeile suferinde din „Déclaration”. Îi îmbrățișează pe toți cu bunătate și altruism, oferind fiecăruia un portret emoționant. Procedând astfel, dă titlului „Multitude” o rezonanță profundă, aceeași pe care Walt Whitman o transmite în poemul său, din care Stromae ar putea prelua deschiderea: „Sunt mare, conțin mulțime, sunt de orice nuanță sau castă, de orice rang sau religie”.

„Multitude” este o fereastră către lume, spre oameni și un moment rar de comuniune și plăcere de împărtășit. O alchimie a contrariilor, modelată de voința de a mărturisi fără judecată sau dispreț condiției umană în toată diversitatea ei și a imboldului de a explora viața celorlalți. „Multitude” este un mod alternativ al lui Stromae de a explora lumea, rămânând în același timp ferm atașat de rădăcinile sale.

În februarie 2022, Stromae a anunțat, de asemenea, turneul său din America de Nord, care urmează să înceapă în această toamnă, pe 21 octombrie 2022, la Vancouver, făcând opriri pe coasta de est și de vest, inclusiv la legendara Madison Square Garden din New York.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook