18 octombrie 2021

Seventeen Going Under

Sam Fender a revenit cu al doilea album din carieră, „Seventeen Going Under”, care conține 11 piese și include single-urile „Spit Of You”, „Seventeen Going Under”, „Get You Down” și „Aye”.



Materialul discografic a fost scris și înregistrat în timpul pandemiei, iar pentru prima oară în cariera sa, Sam a fost nevoit să își găsească inspirația în altă parte, fiind obișnuit să scrie despre întâmplările oamenilor. Proiectul explorează tema nihilismului, dar și auto-cunoașterea. Acesta vorbește și despre zona politică, care a devenit din ce în ce mai polarizată din cauza internetului, care a devenit din ce în ce mai toxic.

Sam Fender declară:

Întregul album vorbește despre creștere și probleme cu încrederea de sine pe care le porți după tine în viața de adult.

Chiar dacă „Seventeen Going Under” este un album mult mai personal fața de „Hypersonic Missiles”, noul material nu a pierdut nimic din spiritul acut de observație a lui Sam. Este un album curajos care sfidează normele și care inspiră pe toți cei care îl ascultă. Sam își transformă experiențele proprii în artă. Aceste piese uimitoare sunt scrise din inimă și pentru inimile oamenilor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook