9 septembrie 2021

Get You Down

„Get You Down” este a treia piesă de pe urmatorul album al artistului Sam Fender, „Seventeen Going Under”, care urmează să fie lansat pe 8 octombrie 2021.



Urmând revenirea lui Sam cu primul single plin de energie, care dă și titlul albumului, „Seventeen Going Under”, „Get You Down” se lansează ca o rachetă către inima publicului, având în vedere că Sam s-a inspirat din experiențele proprii la compunerea acestei piese. Este un preview fascinant și energic al unuia dintre cele mai așteptate albume din acest an.

Sam Fender declară:

Întregul album vorbește despre creștere și probleme cu încrederea de sine pe care le porți după tine în viața de adult, acest cântec în particular relatează cum nesiguranța mi-a afectat relațiile. Cu siguranță, este una dintre cele mai personale piese.

Chiar dacă „Seventeen Going Under” este un album mult mai personal față de „Hypersonic Missiles”, nu a pierdut nimic din spiritul acut de observație a lui Sam. Este un album curajos, care sfidează normele și care îi inspiră pe toți cei care îl ascultă. Sam își transformă experiențele proprii în artă. Aceste piese uimitoare sunt scrise din inimă și pentru inimile oamenilor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook