9 iunie 2022

Zeit

Rammstein a lansat albumul “Zeit”. Cel de-al optulea album de studio a ajuns la aproape trei ani de la ultimul proiect, materialul discografic fără titlu al lui Rammstein din 2019, care a ajuns direct în topul celor 14 topuri internaționale, inclusiv în top 10 din SUA, în urma celei mai lungi pauze dintre albumele din cariera lor până în prezent.

De-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Rammstein a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume și a cântat la nenumărate turnee spectaculoase și inovatoare. Când turneul trupei sold out a fost amânat din cauza pandemiei, Rammstein a folosit timpul pentru a lucra la noul album. Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) și Christoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrând la cele unsprezece piese ale albumului „Zeit”. Aceștia au fost din nou asistați de producătorul berlinez Olsen Involtini. „Zeit” a fost înregistrat la studiourile La Fabrique din St. Rémy de Provence, Franța.

Bryan Adams, muzicianul și fotograful canadian, a fotografiat Rammstein pe treptele Trudelturm din Berlin Adlershof, un monument impunător al cercetării aeriene din Parcul Aerodinamic al orașului.

„Zeit” este susținut de revenirea legendarei experiențe live Rammstein, sub forma unor turnee extinse pe stadioane din Europa și America de Nord.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook