Arhiva pentru noiembrie 23rd, 2021

 23 noiembrie 2021

Festivalul Multiart pentru deţinuţi, ediția a XII-a

Festivalul Multiart pentru deținuţi, organizat de Administrația Națională a Penitenciarelor în colaborare cu Teatrul Nottara, revine anul acesta cu artişti şi trupe de actori-deţinuţi de la Penitenciarele București-Rahova și București-Jilava, în încercarea de a permite unui public restrâns să ia contact nemijlocit cu o realitate mai puțin accesibilă. În cei 12 ani de existență, festivalul a fost întrerupt doar anul trecut, din cauza pandemiei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

This Is What It Feels Like

Cântăreața și compozitoarea Gracie Abrams a lansat al doilea său proiect, intitulat „This Is What It Feels Like”. A fost confirmat faptul că această colecție de piese a fost denumită un „proiect”, pentru a o ajuta pe Gracie să capete mai multă notorietate înainte să-și lanseze albumul de debut. „This Is What It Feels Like” conține 12 piese.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Home Alone (Macaulay Culkin)

Alex Parker a făcut echipă cu Alexandra Stan și lansează single-ul „Home Alone (Macaulay Culkin)”, piesa de sezon pe care publicul o ascultă cu siguranță pe repeat în această perioadă magică.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Michael S. A. Graziano: Ce e conștiința?

Pacienta P.S. a suferit un accident cercebral care i-a afectat partea dreaptă a creierului, făcând-o să nu mai fie conștientă de tot ce se întâmplă în partea sa stângă. Dacă cineva ar arunca o minge în stânga sa, ea s-ar putea feri. Dar nu ar fi conștientă de existența mingii sau nu ar ști motivul pentru care s-a ferit. De unde apare conștiința? Michael Graziano explorează întrebări dezbătute de secole de filozofi și oameni de știință.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 noiembrie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii