Arhiva pentru septembrie 6th, 2021

 6 septembrie 2021

Mercury – Act 1

Imagine Dragons prezintă al cincilea album de studio, „Mercury – Act 1”. Realizat în colaborare cu producătorul Rick Rubin, „Mercury – Act 1” este un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și în schimb îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul „mercurial”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Central European Film Festival Timișoara 2021 și-a desemnat câștigătorii

Duminică, 5 septembrie 2021, la Grădina de Vară Capitol, Festivalul de Film Central European Timișoara și-a desemnat câștigătorii celei de-a cincea ediții, cu tema „Noua realitate”. Tinerii regizori maghiari, Nandor Lörincz și Balint Nagy, sunt cei care au plecat acasă cu marele premiu, lungmetrajul „As Far As I Know” („Din câte știu”), câștigând trofeul pentru Cel mai bun film.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dacă tu nu ai fi

„Dacă tu nu ai fi” este titlul noului track, a treia colaborare dintre cei doi artiști, Ioana Ignat și Edward Sanda, care apare la trei ani de la „În palma ta” și la patru ani de la „Doar pe a ta”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Hector Lanz: Cum funcționează focus grupurile?

Focus grupurile au fost utilizate pe scară largă de către organizații și indivizi pentru a afla cum vor fi receptate produsele și ideile lor de către public. De la folosirea produselor de uz casnic, la popularitatea unui politician, aproape orice poate fi explorat prin această tehnică. Dar cum funcționează focus grupurile? Și cum au apărut ele în primul rând? Hector Lanz explică cum funcționează focus grupurile. Lecție de Hector Lanz, animație de Compote Collective.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 6 septembrie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii