Arhiva pentru septembrie 1st, 2021

 1 septembrie 2021

Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune

Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune pe 1 septembrie 2021 și răspunde așteptării iubitorilor de teatru din Capitală și a programat primele 30 de reprezentații din stagiunea teatrală de toamnă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Central European Film Festival Timișoara 2021

Între 1 și 5 septembrie 2021, Central European Film Festival Timișoara așteaptă publicul la cinci zile cu povești palpitante, care mențin vie pasiunea pentru film, în mai multe spații din Timișoara: Piața Unirii, Aula Magna a Universității de Vest, Grădina de Vară Capitol, Casa Artelor și Ambasada/Faber.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Cold Heart (PNAU Remix)

Elton John și Dua Lipa au lansat noua lor colaborare „Cold Heart (PNAU Remix)”. „Sămânța” colaborării a fost plantată după ce Dua l-a invitat pe Elton pentru o discuție live pe Instagram în care acesta a vorbit despre experiențele sale referitoare la Studio 54, înainte ca Dua să lanseze albumul de remix-uri „Club Future Nostalgia”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Douglas Rushkoff: Cum să faci parte din „echipa umană” în viitorul digital

Oamenii nu mai sunt apreciați pentru creativitatea lor, spune teoreticianul media Douglas Rushkoff – într-o lume dominată de tehnologia digitală, suntem valorificați doar pentru datele noastre. Într-un discurs pasionant, Rushkoff ne îndeamnă să nu mai folosim tehnologia cu scopul de a optimiza oamenii pentru piața muncii, și să începem să o folosim pentru a crea un viitor centrat pe valorile noastre pre-digitale de conexiune, creativitate și respect. „Alăturați-vă echipei umane și găsiți-i și pe ceilalți”, spune el. „Împreună putem crea viitorul pe care ni l-am dorit dintotdeauna”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 1 septembrie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii