1 septembrie 2021

Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune

Teatrul Nottara inaugurează noua stagiune pe 1 septembrie 2021 și răspunde așteptării iubitorilor de teatru din Capitală și a programat primele 30 de reprezentații din stagiunea teatrală de toamnă.



În cadrul acestui veritabil maraton artistic, pe cele două scene ale Teatrului Nottara pot fi urmărite foarte apreciate producții proprii, precum și spectacole realizate în mediul independent, pe care Teatrul de pe Bulevardul Magheru îl susține constant.

Atât numele reprezentative ale teatrului românesc, Catrinel Dumitrescu, Victoria Cociaș, Alexandru Repan, Emil Boroghină sau Ion Haiduc, cât și artiștii talentați din noua generație, Diana Roman, Kira Hagi, Rareș Andrici, constituie garanții incontestabile ale unor întâlniri artistice reușite, în cadrul cărora publicul bucureștean se poate bucura, în egală măsură, de comedii savuroase și de drame profunde care analizează teme perene.

În acest context, Marinela Țepuș, managerul Teatrului Nottara, a declarat:

Începem stagiunea în forță, așa cum se așteaptă publicul nostru și cum ne obligă prea lunga pauză la care ne-a condamnat pandemia. Atât între producțiile realizate de Nottara, cât și în programul independenților, se află spectacole excepționale, în care se râde, se plânge, se trăiește, se învață valoarea fiecărui minut investit în noi înșine și în cei pe care îi iubim și pe care ni-i dorim mereu aproape. Iar cele 30 de spectacole din septembrie sunt doar încălzirea pentru luna octombrie în care pregătim alte surprize, foarte plăcute sperăm noi. Nottara pregătește o toamnă foarte rodnică pentru iubitorii de teatru.

Biletele pot fi achiziționate online sau de la agenția teatrului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook