16 aprilie 2021

Nottara citește cu tine

Începând de luni, 19 aprilie 2021, Teatrul Nottara postează pe pagina sa de Facebook înregistrări audio cu actori citind din romanul „Enigma Otiliei” de George Călinescu.



Inițiativa are loc în cadrul proiectului „Nottara citește cu tine”, lansat la finalul lunii februarie printr-o invitație adresată adolescenților de a vota ce operă literară din programa de limba și literatura română pentru examenul de bacalaureat ar vrea să audă în lectura actorilor Teatrului Nottara.

Voturile au desemnat detașat „Enigma Otiliei” drept favorită, așa că actorii Alexandru Repan, Victoria Cociaș, Alexandra Murăruș, Crenguța Hariton, Dan Bordeianu, Daniela Minoiu, Claudiu Romila, Isabela Neamțu, Sorin Cociș, Luminița Erga, Alexandru Mike Gheorghiu, Ioana Calotă-Philippide, Răzvan Bănică, Ada Navrot, Ion Grosu, Sorina Ștefănescu, Gabriel Răuță, Raluca Jugănaru, Cerasela Iosifescu și Andreea Măcelaru Șofron au citit câte un capitol din romanul lui Călinescu.

În prima etapă, este postat câte un capitol la două zile pe pagina de Facebook și pe site-ul teatrului, urmând ca după ce este făcut public întreg romanul, acesta să fie transformat într-un audiobook care poate fi oricând descărcat gratuit de către liceeni și de toți cei care doresc să pătrundă în universul Otiliei, purtați de vocile actorilor Teatrului Nottara.

Proiectul „Nottara citește cu tine” nu se termină însă aici. Următoarea etapă, dedicată încurajării lecturii în rândul adolescenților, este anunțată în curând.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook