25 ianuarie 2021

Teatrul Nottara selectează un spectator pentru consiliul artistic

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care urmează să fie ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.


Consiliul, care este alcătuit din 11 membri, are în componența sa actori, regizori și oameni de teatru. De anul acesta, lor li se alătură și o persoană din rândul publicului, care să reprezinte vocea spectatorilor și să ofere o perspectivă proaspătă și originală.

Ce face acesta? Asistă la vizionarea spectacolelor înainte ca acestea să iasă la public și participă la discuțiile ulterioare din cadrul consiliului, având ocazia să își spună părerea despre producția respectivă.

Marinela Țepuș, managerul instituției, a declarat:

Întotdeauna am făcut teatru pentru public. Acum ne-am dori să îl facem împreună cu acesta! Suntem convinși că o persoană din exterior ne va ajuta să înțelegem și mai bine ce își doresc să vadă oamenii atunci când aleg să petreacă o seară la Teatrul Nottara.

În cazul în care v-ați dori ca acest loc special să fie al dumneavoastră, lăsați un comentariu pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara sau trimiteți un email la adresa marketing@nottara.ro, până pe 28 ianuarie 2021, în care să spuneți care este spectacolul preferat văzut la Nottara și cum i l-ați recomanda unui prieten.

Câștigătorul este anunțat pe site-ul instituției în data de 1 februarie 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook