24 septembrie 2021

Festivalul de Teatru „Fest(in) pe Bulevard”, ediția a VIII-a

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, organizează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului de Teatru „Fest(in) pe Bulevard”, eveniment teatral care are loc la Bucureşti, între 11 şi 24 octombrie 2021.



De această dată, tema festivalului este „Criza pandemiei”, iar programul cuprinde 34 de producții ale teatrelor-partenere din București şi un spectacol al Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti. În premieră, în acest an, festivalului i se adaugă secțiunea NottDependent/Întâlniri teatrale, dedicată spectacolelor din mediul independent.

Totodată, în cadrul festivalului au loc o serie de evenimente conexe: spectacole-lectură, lansări de carte și colocvii, precum și lansarea Programului Teatrul Poesis, coproducție a Teatrului Nottara din București și a Teatrului Național Marin Sorescu Craiova, și care a primit premiul special la Gala Premiilor UNITER din 2021. În cadrul secțiunii Vedeta de lângă tine sunt aniversați actorii Catrinel Dumitrescu, Victoria Cociaș, Alexandru Jitea și dramatargul Mihai Ispirescu.

Marinela Țepuș, managerul Teatrului Nottara, a declarat:

Ne dorim foarte mult să putem oferi publicului această a VIII-a ediție a festivalului, prin care vrem să punem în discuţie felul în care s-au adaptat artiștii la condițiile și restricțiile din pandemie, prin intermediul actului teatral, ca formă de artă cu cea mai mare implicare în viaţa socială. Le mulțumim tuturor celor care aleg să ne fie alături în aceste vremuri incerte: sponsorilor, partenerilor media, teatrelor partenere, trupelor independente și, nu în ultimul rând, spectatorilor care au venit la teatru în ultima perioadă și pe care îi așteptăm și în festival.

Organizarea festivalului depinde de evoluția pandemiei și de restricțiile aflate în vigoare la momentul respectiv. Conform Hotărârii de Guvern nr. 990 din 17 septembrie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, după depășirea pragului de infectări de 3/1000 de locuitori, publicul a accesre în sala de spectacole doar dacă prezintă, la intrare, certificatul verde (vaccin, test negativ sau dovada trecerii prin boală). În cazul în care în Capitală se depășește indicele de 6/1000 înainte sau pe durata festivalului, există un nou ordin, iar măsurile în vigoare la momentul respectiv sunt respectate de către organizatori.

Programul complet al festivalului, informații despre spectacolele selectate și biletele la reprezentații sunt disponibile pe online.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook