Arhiva pentru aprilie 5th, 2021

 5 aprilie 2021

Dancing with the Devil… The Art of Starting Over

Demi Lovato a revenit cu albumul „Dancing With The Devil… The Art of Starting Over”, al șaptelea material discografic al superstarului cu o carieră de peste treisprezece ani.

Albumul apare în aceeași perioadă cu documentarul marca YouTube Originals, lansat de către Demi Lovato cu câteva zile în urmă și care oferă detalii din viața artistei și reflectă asupra problemelor cu care s-a confruntat în ultimii ani. Albumul „Dancing with the Devil… The Art Of Starting Over” pune în perspectivă perioada critică prin care a trecut Demi și a fost produs executiv de către Demi și managerul ei, Scooter Braun.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

See You in Tears

După succesul piesei „Kids In The Corner”, Amber Van Day face echipă cu Ilira pentru imnul fetelor independente „See You in Tears”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Adeola Fayehun: Africa este un gigant adormit… Eu încerc să îl trezesc

„Africa e ca un gigant adormit”, spune jurnalista și satirista Adeola Fayehun în începutul energicului său discurs. „Adevărul e că încerc să trezesc acest gigant, de aceea îmi bag nasul prin treburile celor responsabili cu asta”. Urmărește criticile acide pe care aceasta le adresează oficialilor corupți din Africa și modul în care arată de ce continentul are deja tot ceea ce are nevoie pentru a-și ocupa locul cuvenit în „arena lumii”- doar dacă conducătorii ar începe să-și asume responsabilitatea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 5 aprilie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii