Arhiva pentru martie, 2021

 31 martie 2021

Albumul „Justice” pe primul loc în Billboard Hot 200

Noul album „Justice” al superstarului Justin Bieber a debutat pe primul loc în Billboard Hot 200, iar în aceeași zi albumul a fost certificat cu discul de aur în Statele Unite ale Americii. Albumul a fost lansat pe data 19 martie 2021 și este un nou material lansat de către Justin care reușește această performanță.

Albumul a acumulat peste 435 milioane de ascultări pe toate platformele de streaming în prima săptămână, iar single-ul „Peaches”, împreună cu Daniel Caesar și Giveon, a adunat peste 100 milioane de stream-uri. Melodia „Peaches” a debutat pe primul loc și în topurile platformelor de streaming, precum Apple Music sau Spotify.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Fata din oglindă

Videoclipul cântecului interpretat de Nicoleta Nucă

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Pratik Aghor: Cel mai mare matematician care nu a existat niciodată

Când Nicolas Bourbaki a aplicat la Societatea de Matematică din America în anii 1950, era deja unul dintre cei mai influenți matematicieni din acea perioadă. Publicase articole în jurnale internaționale și manualele lui erau lectură obligatorie. Cu toate acestea, aplicația lui a fost respinsă cu un singur motiv: Nicolas Bourbaki nu exista. Cum este acest lucru posibil? Pratik Aghor analizează misterul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 martie 2021

KG0516

După ce a cucerit topurile muzicale cu mai multe hit-uri, cum ar fi „Tusa” cu Nicki Minaj, „Ay Dios Mio!”, „Bichota” și cu „Location”, alături de Anuel AA și J Balvin, superstarul și artista numărul 1 a muzicii latino în lume, Karol G, lansează mult așteptatul ei album „KG0516”, cel mai intim și experimental proiect.

„KG0516” urmează formatul unui număr de zbor și are o semnificație mai profundă. KG este un acronim pentru Karol G, iar cifrele reprezintă 16 mai 2006, ziua în care artista a semnat primul ei contract de înregistrare, începând astfel călătoria ei globală. Potrivit lui Karol G, intenția titlului albumului este de a-i întâmpina pe fanii ei în zbor spre noua ei eră artistică, unde transcende noile dimensiuni muzicale.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Darling

Alessiah lansează prima melodie din acest an – „Darling” – și este pregătită să cucerească publicul prin imaginea de „sweetheart” și vibe-ul fresh al videoclipului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Prosanta Chakrabarty: Ce pot testele ADN să ne spună despre strămoșii noștri?

Două surori fac același test ADN. Rezultatul arată că o soră este 10% franțuzoaică și cealaltă 0%. Ambele surori au aceiași părinți și aceiași strămoși. Așadar, cum poate una dintre ele să fie mai franțuzoaică decât cealaltă? Astfel de teste se bazează pe ADN pentru a ne oferi răspunsuri despre strămoși, dar ADN-ul nu ne poate spune chiar orice. Prosanta Chakrabarty explorează precizia unui astfel de test ADN.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna martie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii