Arhiva pentru martie 1st, 2021

 1 martie 2021

Premiile Globul de Aur 2021, în vremea pandemiei

Cea de-a 78-a ediție a Premiilor Globul de Aur s-a desfășurat mai târziu decât normal din cauza impactului pandemiei de COVID-19 asupra cinematografiei și televiziunii. Gazdele ceremoniei au fost Tina Fey aflată în New York City și Amy Poehler aflată în Beverly Hills, California.

Jane Fonda și Norman Lear au primit distincțiile Cecil B. DeMille Award și, respectiv, Carol Burnett Award pentru realizări deosebite în domeniul cinematografiei și televiziunii.

„The Crown” a câștigat cele mai multe trofee, și anume patru, inclusiv pentru Cel mai bun serial – dramă. „Schitt’s Creek” și „The Queen’s Gambit” câștigat câte două trofee fiecare, „Schitt’s Creek” a obținut Cel mai bun serial – comedie sau musical. La secțiunea film, „Borat Subsequent Moviefilm”, „Nomadland” și „Soul” au câștigat tot câte două trofee fiecare, „Nomadland” adjudecându-și trofeul pentru Cel mai bun film – dramă, iar „Borat” trofeul pentru Cea mai bună comedie sau musical.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Problema

După ce a anticipat pe tot parcursul săptămânii noul proiect, superstarul global și iconul reggaeton-ului, Daddy Yankee dezvăluie noul său single și videoclip „Problema”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Kedra Newsom Reeves: Cum să reducem decalajul de prosperitate dintre americanii albi și negri

Decalajul de prosperitate dintre rase în Statele Unite este șocant: familiile albe au în medie de 10 ori mai multă avere decât cele negre. Cum am ajuns aici, și cum putem opri decalajul din creștere? Strategul de capital de avere Kedra Newsom Reeves oferă o istorie scurtă a originii și perpetuării inegalității de prosperitate dintre rase în SUA – și subliniază patru moduri în care instituțiile financiare își pot extinde oportunitățile pentru indivizi, familii, antreprenori și comunitățile negre.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 1 martie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii