Arhiva pentru februarie, 2021

 26 februarie 2021

Efecte colaterale

Legendarul actor al Teatrului Nottara, Alexandru Repan, sărbătorește, vineri, 26 februarie 2021, 81 de ani pe scena vieții. Spectacolul „Efecte colaterale” de Alexandru Popa, în regia lui Vlad Zamfirescu, îl aduce în fața publicului chiar la aniversare. În foaierul Sălii Horia Lovinescu, o expoziție de fotografie aduce laolaltă instantanee impresionante cu cele mai importante roluri interpretate de Alexandru Repan pe scena Teatrului Nottara.

Alexandru Repan în „Blues”

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Aleasă

Alexandra Stan lansează un nou single în limba română, „Aleasă”, la un an distanță de hitul „Obsesii”, melodie care se regăsește în continuare în topul celor mai difuzate piese din România.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Menno Schilthuizen: Cum evoluează animalele, insectele și plantele în orașe

În orașe, evoluția se petrece constant, întrucât numeroase plante, animale și insecte se adaptează în moduri spectaculoase habitatelor create de om. Biologul evoluționist Menno Schilthuizen folosește vietăți ciudate, precum șoareci ce iubesc fast-foodul și melci ce se răcesc singuri pentru a ilustra minunile în continuă transformare ale animalelor sălbatice urbane, și explică modul în care putem observa acest fenomen în timp real, datorită unei rețele globale de cetățeni entuziaști și pasionați de știință.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 25 februarie 2021

Kaya de Vos în dialog cu Tatiana Niculescu

Vineri, 26 februarie 2021, ora 19:30, cu prilejul apariției cărții „Iubire, semne și minuni. 10 povestiri” și a reeditării volumului „Jurnalul unei iubiri imposibile”, semnate de Kaya de Vos, publicul este inviat să vizioneze dialogul dintre autoare și scriitoarea Tatiana Niculescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Copilul lunii

Timișorenii de la Phaser au lansat albumul „Început de Univers”. Momentul este marcat și de apariția single-ului „Copilul lunii”, care este însoțit de un videoclip cu peisaje de iarnă impresionante.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Barry Schwartz: Ce rol joacă norocul în viața noastră?

Norocul joacă un rol mult mai important în viața noastră decât vrem să recunoaștem, spune psihologul Barry Schwartz. Bineînțeles, munca din greu și respectarea regulilor te pot duce departe, dar restul poate fi redus la noroc. Schwartz analizează legătura trecută cu vederea dintre noroc, merit și succes, oferind o soluție interesantă pentru a egaliza oportunitățile – începând cu admiterea la facultate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna februarie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii