Arhiva pentru februarie 17th, 2021

 17 februarie 2021

„Ghiocelul” de Hans Christian Andersen

Hans Christian AndersenEra în mijlocul iernii. Aerul era foarte rece, vântul era tare înțepător, înăuntrul ușilor închise era cald și bine, dar în afară caselor bine încălzite se află ghiocelul, sau cel puțin micuța lui rădăcina, îngropată sub pământul acoperit de zăpadă.

Într-o zi, a început să plouă. Stropii de apă au străpuns neaua așternută peste pământ, au atins rădăcina ghiocelului și au vorbit cu ea despre strălucirea lumii de afară. Curând, o rază de soare și-a făcut și ea loc printre zăpadă până la bulbul ghiocelului, iar înlăuntrul lui a început să freamăte o reînnoită viață.

„Vino la mine,” i-a zis floarea.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Inuyasha

Mahmood, artistul italian pe care îl cunoaştem de la editia din 2019 a concursului Eurovision Song Contest, lansează videoclipul piesei „Inuyasha”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Fabio Pacucci: Putem exploata energia unei găuri negre?

Imaginează-ți un viitor îndepărtat când oamenii ajung în afara Pământului, clădesc orașe pe planete la mii de ani-lumină depărtare și mențin o comunitate galactică de comerț și transport. De ce avem nevoie pentru a face acest salt? Și de unde an lua destulă energie pentru a alimenta această civilizație? Fabio Pacucci explorează posibilitatea de a valorifica energia unei găuri negre pentru a alimenta o civilizație galactică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 17 februarie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii