Arhiva pentru februarie 4th, 2021

 4 februarie 2021

Retro Rock 2020

Asociația Promusic Events prezintă „Retro Rock 2020” – filmul integral, un eveniment ce s-a desfășurat în perioada 7-8 noiembrie 2020 la Arenele Romane din București. Întregul material, ce are o durată de 2 ore, conține atât cele 11 piese ale formațiilor Chromatic, Holograf, Progresiv TM, Olympic ’64, Rodion G.A., FFN, Domino, Catena, Progresiv TM & Roșu și Negru, Sideral Modal Quartet, Semnal M, dar și interviuri cu artiștii care au urcat pe scenă, interviuri cu cei implicați în organizarea acestui proiect și un scurt material In Memoriam.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Fluturii

Se spune că atunci când ne îndrăgostim și considerăm că persoana pe care am întâlnit-o este „the one”, avem fluturi în stomac. Fluturii din stomac sunt asociați cu entuziasmul, bucuria, exaltarea. Fiecare dintre noi trăiește această senzație în mod particular. Dar ce se întâmplă când nu mai suntem îndrăgostiți? Unde ne zboară fluturii din stomac? Liviu Teodorescu și JO lansează prima melodie împreună – „Fluturii”, o metaforă ce descrie lipsa fluturilor din stomac. Despre aceste sentimente de apatie, tristețe și complexitatea acestei emoții vorbesc și cei doi artiști în piesa „Fluturii”, care a fost compusă de către Liviu Teodorescu, Jo, Ionuț Vasilache, Florian Rus și Alex Parker.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Kaeli Swift: Ce ne învață ciorile despre moarte

Ritualurile mortuare sunt peste tot în lumea naturală, văzute în practică de la oameni și elefanți la albine, delfini și nu numai. Cu multă carismă și o perspicacitate jucăușă, behaviorista animală Kaeli Swift investighează obiceiurile legate de viața (și moartea) ciorilor, și ne împărtășește ce ne pot dezvălui răspunsurile lor despre relația noastră cu mortalitatea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 4 februarie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii