17 februarie 2021

Inuyasha

Mahmood, artistul italian pe care îl cunoaştem de la editia din 2019 a concursului Eurovision Song Contest, lansează videoclipul piesei „Inuyasha”.Piesa reprezintă o nouă direcţie imaginativă pentru artistul care, în scurt timp, a câștigat un loc printre cei mai importanţi artiști pop urbani.

Scrisă de Mahmood și Dardust (care a produs-o), piesa este o baladă inspirată dintr-un manga japonez: Inuyasha. Protagonistul omonim al benzii desenate este un demi-demon care reușește să-și împiedice partea întunecată pentru a-și proteja tovarășii de călătorie, renunțând voluntar să devină un demon complet.

Videoclipul a fost conceput dintr-o viziune creativă a lui Mahmood, care a imaginat povestea, având grijă de dezvoltarea acesteia de la crearea moodboard-ului, până la scenariu și fotografie, urmărind fiecare aspect împreună cu regizorul, Simone Rovellini.

Riccardo Tisci, directorul creativ al Burberry, a proiectat două creații exclusiv pentru Mahmood, în videoclipul „Inuyasha”. De când s-a alăturat brandului Burberry în 2018, Riccardo a creat haine pentru mai mulți artiști, printre care Beyoncé, Billie Eilish, Kim Kardashian, Marina Abramovic și Rosalía.

Mahmood întruchipează un Inuyasha modern, cufundat într-o atmosferă magică și suspendată, care rătăcește printre ghețari și păduri acoperite de zăpadă, fără o destinație definită. Videoclipul, cu o atenție uluitoare la detalii, pune în scenă spiritul cântecului care descrie complexitatea relațiilor, între dorința de exprimare și nevoia de a nu revărsa.

Autor și cântăreț apreciat atât pe scena italiană, cat și pe cea internațională, după rezultatele excelente obținute cu „Gioventù Bruciata”, succesul mondial al „Soldi”, Mahmood a dominat Top 10 și în 2020 cu „Rapide” și „Dorado”, adunând în total 14 discuri de platină, 5 discuri de aur și peste 400 de milioane de stream-uri. Aproape la un an după single-ul „Dorado”, cu piesa „Inuyasha”, Mahmood ne duce, printr-o atingere foarte personală, într-un nou univers de explorare artistică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook