15 februarie 2022

Brividi

Melodia „Brividi”, de la Mahmood și Blanco, reprezintă Italia la Eurovision Song Contest 2022, care se desfășoară în luna mai tot în Italia, în orașul Torino. Piesa celor doi artiști a câștigat ediția a 72-a ediție a Festivalului Sanremo și este compusă și produsă de Michelangelo, un producător de încredere al lui Blanco.

Track-ul „Brividi” a avut un succes imens, stabilind un nou record în Italia. Piesa a fost ascultată de peste 3,3 milioane de ori în primele 24 de ore pe Spotify, nu a existat un debut similar în istoria platformei de streaming. Piesa a acumulat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube și a debutat pe locul 5 în top-ul global al Spotify.

Mahmood a spus despre nouă melodie:

În „Brividi”, doi băieți, aparținând unor generații diferite, au aceleași temeri și dorințe – teamă de a greși și de a se simți nepotriviți, incapabili să transmită ceea ce simt – și cu dorința de a iubi în deplină libertate, dăruind tot ce au. Cântecul este despre dorința de a trăi un sentiment pur și atotcuprinzător, dărâmând bariere, în deplină libertate.

Blanco a declarat despre piesă:

În acest pasaj vorbim despre un sentiment care unește pe toată lumea, iar diferența de vârstă nu contează: atunci când iubim, ne dezvăluim pentru ceea ce suntem cu adevărat cu teamă de a nu fi înțeleși. În „Brividi”, experiență mea o întâlnește pe cea a lui Mahmood și într-un anumit fel, experiențele tuturor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook