Arhiva pentru martie 2nd, 2021

 2 martie 2021

De azi încep să te uit

După succesul piesei „Vino, du-te”, colaborarea cu Lidia Buble, piesă care este, în continuare, în top 10 al celor mai difuzate piese românești, trupa Vunk lansează un album plin de iubire, intitulat „Numai la doi”.

Materialul vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în „sufragerie”, pentru fiecare melodie, iar un alt element inedit al albumului este modalitatea în care au fost înregistrate piesele. „Numai la doi” este un album intim și pe care publicul îl poate asculta în varianta acustică.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Bored

Torine, artista de origine norvegiană și vocea hitului „Play” (lansat în colaborare cu Alan Walker), lansează single-ul „Bored”, o piesă care prezintă o parte mai întunecată a artistei. Cântecul vorbește despre gândurile întunecate și starea de letargie a unui adolescent obosit de viață și face trimitere la Britney Spears și Avril Lavigne de la începutul anilor 2000. Torine poate fi considerată ca fiind „sora mai mică și malefică a lui Britney”, sau așa cum afirmă chiar ea în al doilea vers: „Nu sunt Britney, dar gândurile mele sunt toxice…”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Marc Fagelson: Ce este acel țiuit pe care îl auzi?

Tinitusul a provocat neplăceri oamenilor încă din perioada Babilonului Antic, afectându-i pe toți de la Leonardo da Vinci până la Charles Darwin. În zilele noastre, unul din șapte oameni din întreaga lume experimentează aceste senzații auditive. Deci, ce este mai exact tinitusul și de unde vine acest sunet persistent? Marc Fagelson face o călătorie în interiorul aparatului auditiv pentru a explora senzația pierderii liniștii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 2 martie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii