Arhiva pentru martie 22nd, 2021

 22 martie 2021

Concurs de manuscrise la Editura Universitară

Editura Universitară îi invită pe toţi cei interesaţi să participe la prima ediție a Concursului de manuscrise „Împlinește un vis” în cadrul căruia sunt premiate primele trei cele mai valoroase manuscrise propuse la oricare din secțiunile: Proză scurtă, Roman, Poezie, Literatură pentru copii, Carte științifică.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Stay

„It’s complicated” – o situație prin care aproape fiecare relație trece, inevitabil, la un moment dat. O fază de incertitudine, în timpul căreia trebuie să decideți între inimă și minte, a doua șansă sau o pauză asumată. Fie să continuăm să luptăm unul pentru celălalt, fie să îl lăsăm să meargă mai departe, pentru totdeauna.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Yaël Eisenstat: Dragă Facebook, în felul acesta încalci democrația

„În mediul online, minciunile sunt mai interesante decât adevărul”, spune Yaël Eisenstat, fost analist CIA, diplomat și angajat al Facebook. „Cât timp obiectivele algoritmilor [social media] sunt acelea de a ne ține conectați, ne vor furniza otrava care activează cele mai neplăcute instincte și slăbiciuni omenești.” În acest discurs îndrăzneț, Eisenstat arată modul în care companiile de social media, precum Facebook, încurajează un conținut provocator care contribuie la o cultură a polarizării politice și neîncredere, și cere guvernelor să tragă la răspundere aceste platforme, pentru a proteja discursul civil și democrația.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 22 martie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii