Arhiva pentru aprilie 6th, 2021

 6 aprilie 2021

Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți se mută online

Din cauza restricțiilor impuse de autorități, organizatorii IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți – au decis ca acesta să se desfășoare online, pe platforma Cineclic. Astfel, toate filmele nominalizate sunt disponibile pentru vizionare, din 8 până în 11 aprilie 2021, la orice oră. Gala de premiere de la Teatrul Odeon, se derulează fără public, în 11 aprilie 2021, ora 18:00, fiind transmisă live pe pagina de Facebook a teatrului și cea a festivalului, dar și pe platforma Cineclic.

Filmele nominalizate care intră în cursa pentru trofeul IPIFF15 sunt jurizate de Manuela Cernat, critic de film și profesor universitar, Anamaria Antoci, producător de film și Constantin Cotimanis, actor.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Deja Vu

În timp ce single-ul anterior, „Drivers License”, stabileşte numeroase recorduri pe platformele de streaming, unde ocupă primul loc, a primit certificări de aur, platină sau dublă platină pentru vânzări şi este, de cinci săptămâni consecutiv, pe primul loc în topul radio, Olivia Rodrigo surprinde publicul din întreaga lume cu o nouă piesă, „Deja Vu”, şi anunţă că lansează albumul de debut pe 21 mai 2021.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Anne Basting: Cum să ne reconectăm în mod însemnat cu cei care suferă de demență

Încorporând artă și creativitate în mediile de îngrijire a bătrânilor, gerontologa Anne Basting ajută familiile să se reconecteze cu cei iubiți care suferă de demență. În această prezentare profundă, ea explică cum a pune „întrebări frumoase” — întrebări fără răspunsuri corecte sau greșite — poate deschide un drum al descoperirii, imaginației și uimirii. „Dacă putem să introducem creativitatea în îngrijire, atunci îngrijitorii pot să invite un partener în «crearea de însemnătate»”, spune Basting. „În acel moment, îngrijirea, care e adesea asociată cu pierderea, poate deveni generatoare.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 6 aprilie 2021.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii