Arhiva pentru noiembrie 24th, 2020

 24 noiembrie 2020

Muzeul Rock din România – accesibil pentru nevăzători

Muzeul Rock din România este o arhivă în format digital, un patrimoniu recent al fenomenelor culturale muzicale rock, pop, folk din România. Această Arhivă are și o secțiune de obiecte accesibilizate pentru nevăzători, obiecte de colecție scanate 3D dar și cercetări specializate, inclusiv cea în parteneriat cu CNSAS, care analizează informații legate de grupurile de fan-cluburi ale fenomenelor rock-folk-jazz așa cum erau ele privite din perspectiva Securității.

Obiecte din Arhiva Muzeul Rock accesibilizate pentru nevăzători

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Believe

Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent și America’s Got Talent, lansează single-ul „Believe”, o colaborare excepțională cu The Tenors, grupul canadian premiat cu numeroase discuri de platină, care a cântat și împreună cu Celine Dion.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

TED-Ed: Efectele surprinzătoare ale sarcinii

Mușchii și articulațiile se mișcă și se împing. Bătăile inimii se accelerează. Sângele circulă năvalnic prin artere și vene. De-a lungul unei sarcini, fiecare organ din corp se modifică. Declanșate de o serie de hormoni, aceste modificări apar odată cu sarcina. Află mai multe din ceea ce știm – și ce nu știm – despre efectele sarcinii asupra corpului și a creierului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 24 noiembrie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii