Arhiva pentru octombrie, 2020

 30 octombrie 2020

Positions

Ariana Grande s-a ținut de multe surprize în luna octombrie 2020, iar acum aproape de finalul lunii, artista lansează albumul „Positions”, după ce în urmă cu câteva zile a surprins pe toată lumea cu single-ul omonim.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Îmi pare rău

A avut cea mai bună audiție la Vocea României din toate timpurile, performance-ul său fiind foarte apreciat şi la nivel mondial. Ulterior, a fost desemnat câştigătorul celebrului concurs, în 2018, iar audiția a rămas una memorabilă. Pe lângă o voce senzațională, Bogdan Ioan este un performer fantastic şi un dansator excepţional. Drept dovadă stă şi videoclipul celui mai recent single, „Îmi pare rău”, a doua piesă lansată de către artist.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Kristen Bell + Giant Ant: De ce să acționăm acum?

Un scurt răspuns la una dintre întrebările cheie despre schimbările climatice: De ce să acționăm acum?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 octombrie 2020

Love Goes

Sam Smith, premiat de-a lungul timpului în cadrul Brit Awards, Golden Globe sau cu premiile Oscar, a lansat pe 30 octombrie 2020, albumul „Love Goes”, al treilea material discografic din carieră.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Inside Out

Piesa „Inside Out” se încadrează în stilul ce l-a consacrat pe Zedd şi care l-a făcut să fie aclamat de criticii muzicali din toată lumea. Împreună cu vocea incredibilă a lui Griff, titlul este gata să fie un alt single remarcabil marca Zedd.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Daniel L. Schacter: Sunt toate amintirile noastre reale?

Într-un studiu din anii ’90, participanții își aminteau că se pierduseră într-un centru comercial pe când erau copii. Unii chiar au povestit aceste amintiri în detaliu, doar că exista o singură problemă: niciunul dintre acești oameni nu se pierduseră în mall. Au creat aceste false amintiri după ce psihologii le-au spus că acest lucru se întâmplase, iar părinții au confirmat asta. Așadar, ce se întâmplă? Daniel L. Schacter investighează tendința memoriei noastre de a comite erori.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna octombrie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii