30 octombrie 2020

Îmi pare rău

A avut cea mai bună audiție la Vocea României din toate timpurile, performance-ul său fiind foarte apreciat şi la nivel mondial. Ulterior, a fost desemnat câştigătorul celebrului concurs, în 2018, iar audiția a rămas una memorabilă. Pe lângă o voce senzațională, Bogdan Ioan este un performer fantastic şi un dansator excepţional. Drept dovadă stă şi videoclipul celui mai recent single, „Îmi pare rău”, a doua piesă lansată de către artist.Bogdan Ioan declară:

Piesa a fost scrisă de Dorian Micu şi Roland Kiss, o parte din echipa Hahaha Production, cărora vreau să le mulţumesc încă o dată pentru inspiraţie.

„Îmi pare rău” este o piesă despre perioada de după o relaţie de cuplu nereuşită, despre acea perioadă când, deşi v-aţi despărțit și ești convins că poţi trece imediat peste, tu tot te gândeşti la ea, nu o laşi să îşi refacă viaţa cu altcineva şi îţi aminteşti toate momentele frumoase, în final ajungând să îţi pară rău de greşelile pe care le-ai făcut şi de ceea ce ar fi putut fi între voi. Cred că un simplu Îmi pare rău!, spus la timp, poate face minuni.

Una dintre cele mai uzuale expresii, „Îmi pare rau”, este exteriorizată printr-un dans modern, pe străzile goale din Bucureşti, într-un videoclip regizat de către Silviu Mîndroc şi filmat într-o noapte rece de octombrie.

Bogdan Ioan o are ca parteneră de dans, în videoclip, pe Maria Ţăruş, alături de care execută o coregrafie realizată de catre Cristian Miron. Bogdan dansează şi însoţit de dansatorii Emanuel Neagu şi Andi Groza. Iar pentru mişcările bine executate există o explicaţie: talentul pentru dans l-a şlefuit în copilărie, când a practicat dans sportiv de performanţă.

Bogdan a adăugat:

Îmi place foarte mult cum a ieşit şi clipul piesei. Am avut parte de o echipă de oameni minunaţi, începând cu echipa de la MediaPro Music/Universal Music Romania şi continuând cu echipa formată din coregraf (Cristian Miron), dansatori (Maria Ţăruş, Emanuel Neagu, Andi Groza), echipa de filmare (Silviu Mîndroc, Alexandru Geantă, Răzvan Surche) şi stilist vestimentar (Tăruş Wear/Maria Tăruş). Sunt foarte mulţumit de produsul final şi, în acelaşi timp, sunt foarte curios cum va fi primit de public, ce reacţii vor fi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook