Arhiva pentru noiembrie, 2020

 30 noiembrie 2020

J Balvin – 13 nominalizări la premiile Latin Grammy într-un singur an

Guinness World Records (GWR), autoritatea mondială pentru recordurile din întreaga lume, l-a certificat recent pe „Ambasadorul global al Reggaetonului”, J Balvin, cu un al doilea titlu Guinness World Records pentru cele mai multe nominalizări la premiile Latin Grammy, cu 13 nominalizări într-un an.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Fast Forward

Trupa timișoreană Phaser anunță un album și lansează primul single extras, intitulat „Fast Forward”, împreună cu un videoclip încărcat de nostalgie.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Hasan Kwame Jeffries: De ce trebuie să confruntăm părțile dureroase ale istoriei Statelor Unite

Pentru a merge mai departe în Statele Unite, trebuie să privim înapoi și să confruntăm istoria dificilă care a dus la nedreptăți uriașe. Trecând în revistă o parte importantă, dar deseori omisă, a trecutului, Hasan Kwame Jeffries scoate în evidență nevoia de a îmbina contextul istoric, oricât de dureros ar fi, cu înțelegerea pe care o avem noi, ca societate modernă – în așa fel încât să putem întrerupe șirul de nedreptăți de care suferă comunitățile marginalizate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 noiembrie 2020

„Veneticii” iubesc mai mult decât rezidenții cartierul Uranus-Rahova

Cei care lucrează în perimetrul Uranus-Rahova sau au afaceri în zonă au mai multă încredere în potențialul cartierului decât locuitorii acestuia, relevă un websurvey non-probabilistic derulat în perioada 17 iulie-18 august 2020. Deși apropierea de centru este practic singurul atu major menționat de respondenți, aceștia consideră că dacă zona ar fi „înverzită” și ar găzdui evenimente culturale, ar putea ajunge să reprezinte o atracție a Bucureștiului. Frecvența cuvintelor utilizate de respondenții la studiul care vizează calitatea vieții în această zonă a generat ilustrația atașată:


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dirty Lies

Videoclipul cântecului interpretat de Theo Carelly

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Frederick Streeter Barrett: Neuroștiința drogurilor psihedelice, a muzicii și a nostalgiei

Cum ne afectează muzica și psihedelicele creierul? Cercetătorul în domeniul neuroștiinței, Frederick Streeter Barrett, discută despre regiunile neurale specifice care sunt activate în momentul audiției unei melodii sau sub influența unor substanțe psihedelice precum LSD-ul sau psilocibina (ciuperci magice sau halucinogene). Aflați totul despre aceste cercetări și în ce mod aceste experiențe, în condițiile potrivite, pot sprijini dezvoltarea emoțională și vindeca tulburările de dispoziție precum depresia și anxietatea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna noiembrie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii