Arhiva pentru decembrie, 2020

 31 decembrie 2020

M-am jurat

Videoclipul cântecului interpretat de Pepe

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Christiane-Marie Abu Sarah: Cum conduc obiceiurile cotidiene la violență politică?

Cum ajunge cineva să comită violențe din motive politice? Răspunsul tulburător se află în obiceiurile cotidiene. Istoricul behaviorist Christiane-Marie Abu Sarah ne dezvăluie perspective surprinzătoare cu privire la modurile în care alegerile aparent banale pot alimenta scindarea socială care duce la acțiuni extreme, chiar fatale. Ea explică și cum se pot identifica și evita aceste comportamente cu scopul de a redescoperi lucrurile ce ne unesc.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 30 decembrie 2020

Top 10 cele mai citite cărți în 2020 de la Litera

Editura Litera anunță care sunt lecturile de top alese de cititori în anul care tocmai se încheie, atât pentru cărțile tipărite, cât și pentru cele în format digital.

„Pacienta tăcută” de Alex Michaelides este un bestseller de neegalat, considerat unul dintre cele mai fascinante thrillere psihologice din ultimii ani. Numit de critici „thrillerul perfect”, romanul spune o poveste inteligentă și șocantă despre un act de violență extrem al unei femei împotriva soțului ei și despre un terapeut obsedat să descopere motivul din spatele acestui act.

„Povestea mea” de Michelle Obama este autobiografia fostei prime doamne a Statelor Unite ale Americii care continuă să stârnească un interes viu printre cititorii din toată lumea, inclusiv, firește, din România. Cu peste 14 milioane de exemplare vândute la nivel global, „Povestea mea” rămâne una dintre cele mai admirate și dezbătute povești inspiraționale.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Tikari

La final de 2020, Alexandra surprinde publicul cu o nouă versiune a piesei „Tikari”, alături de artistul W. Corona, rapperul originar din Monterrey (Mexic). Piesa „Tikari” a fost lansată în luna august 2020, iar de-a lungul lunilor ce au trecut a beneficiat și de alte versiuni și remixuri.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Johanna Benesty: Ce se întâmplă după ce dezvoltăm un vaccin împotriva COVID-19?

Un vaccin eficient împotriva COVID-19 este doar primul pas pentru a pune capăt pandemiei, spune Johanna Benesty, strategul global pentru sănătate. În acest discurs iluminatoare, ea explorează diferitele bariere în calea „accesului echitabil” – asigurându-se că vaccinul împotriva COVID-19 este disponibil pentru toți – și împărtășește o abordare creativă a cercetării și dezvoltării care ne-ar putea asigura că vaccinurile vor fi lansate în mod echitabil, eficient și la o scară globală.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 decembrie 2020

„Wonder” pe primul loc în topul Billboard 200

Shawn Mendes se alătură lui Elvis Presley și Justin Bieber în topul artiștilor care au debutat pe prima poziție în topul Billboard cu patru albume consecutiv. Artistul Shawn Mendes nominalizat la Premiile Grammy și premiat cu numeroase discuri de platină ajunge pe prima poziție a topului Billboard 200 cu cel de-al patrulea album al său, „Wonder”, lansat pe 4 decembrie 2020.

Shawn și-a surprins fanii cu albumul „Wonder Deluxe”, ce conține două piese în plus față de cel standard, „The Christmas Song”, alături de Camila Cabello și coverul pentru piesa „Can’t Take My Eyes Off You” (BBC Live Version), de asemenea versiunea acustică și remixul lui Surf Mesa pentru „Wonder” și șase variante live pentru „Wonder”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna decembrie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii