Arhiva pentru noiembrie 2nd, 2020

 2 noiembrie 2020

Sprijin pentru Uniunea Artiștilor Plastici din România

În premieră, Uniunea Artiștilor Plastici din România și Casa de Licitații A10 by Artmark unesc arta cu solidaritatea în jurul unei cauze nobile. Membrii Uniunii Artiștilor Plastici au donat lucrări de artă contemporană, în vederea strângerii de fonduri pentru susținerea activității creative și productive a UAP, inclusiv în vederea renovării platformei Combinatului Fondului Plastic. Prima selecție de lucrări donate este pusă în vânzare online în cadrul Licitației de Artă Contemporană (partea II), inclusiv o secțiune caritabilă dedicată UAP de joi, 12 noiembrie 2020, de la ora 19:30, pe platforma Artmark Live. Organizatorii apreciază că această modalitate de strângere de fonduri continuă în ediții ulterioare de licitație.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Am I the Only One

Pentru cea mai nouă colaborare a sa, R3HAB face echipă cu artista de origine norvegiană, Astrid S, și cu artistul britanic HRVY pentru „Am I the Only One”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Roman Krznaric: Cum să fii un bun strămoș

Urmașii noștri dețin viitorul, însă deciziile și acțiunile pe care le luăm acum vor avea un impact enorm asupra generațiilor viitoare, spune filosoful Roman Krznaric. De la o campanie globală de acordare a naturii drepturi legale la un proces revoluționar al unei coaliții de tineri activiști, Krznaric ne oferă exemple de moduri în care putem deveni buni strămoși sau, așa cum îi numește el, „rebeli ai timpului” și să ne alăturăm unei mișcări care redefinește durata de viață, urmărirea dreptății între generații și practicarea iubirii profunde pentru planetă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 2 noiembrie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii