Arhiva pentru septembrie, 2020

 30 septembrie 2020

„Toni & prietenii săi” are premiera mondială la Varşovia

Lungmetrajul „Toni & prietenii săi”, o producţie Numa Film în regia lui Ion Indolean, a premiera mondială în cadrul prestigiosului Festival de Film de la Varşovia, în secţiunea competiţională Free Spirit. Evenimentul, ajuns la cea de-a 36-a ediţie, are loc între 9-18 octombrie 2020, fiind cel mai important festival de film din Polonia şi totodată aflat în Categoria A conform clasificării FIAPF. Din distribuţie fac parte actorii Ilinca Hărnuţ, Cătălina Moga, Alexandru Ion, Emil Măndănac, Gabriel Sandu, Elena Ivanca, Patricia Brad. Imaginea este semnată de Horaţiu Curuţiu. Scenariul aparţine lui Ion Indolean şi Adrian Cârlugea, iar sunetul e semnat de Cezar Enache şi Sergiu Băcioiu.

Ion Indolean

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Mad World

Videoclipul cântecului interpretat de formaţia Pentatonix

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Julia Watson: Cum să clădești un viitor rezilient folosind înțelepciunea străveche

În explorarea sa globală a sistemelor de design indigene, arhitecta Julia Watson examinează inovațiile durabile ce ne-ar putea ajuta să facem față provocărilor aduse de schimbările climatice. De la sate plutitoare la poduri vii din rădăcini ce devin tot mai solide în timp, Watson ne dezvăluie o parte dintre aceste soluții de durată și ne demonstrează cum putem învăța de la indigeni să proiectăm împreună cu natura, nu împotriva ei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 29 septembrie 2020

Festivalului Concurs Internațional Întâlnirea Epigramiștilor

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) „Ștefan Tropcea”, organizează cea de a XXXIII-a ediție a „Festivalului Concurs Internațional Întâlnirea Epigramiștilor”. Manifestarea are loc pe data de 17 octombrie 2020 la Brăila.
Pe adresele cluburilor de epigramiști din țară și de peste hotare au fost transmise invitații de participare la concurs, cei interesați de competiție urmând să trimită trei epigrame cu temă liberă, într-un singur exemplar, cu motto.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Facil

Videoclipul cântecului interpretat de Kat Dahlia

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Heidi Larson: De ce se răspândesc zvonurile despre vaccinuri și cum să reconstruim încrederea în vaccinuri

De ce n-au încredere oamenii în vaccinuri? Antropologul Heidi Larson explorează modul în care iau naștere zvonurile în domeniul sănătății, cum se răspândesc și cum cauzează atitudinile anti-vaccinare pe plan mondial. Deși vaccinurile nu pot scăpa de „turbulențele politice și sociale” care le înconjoară, după cum afirmă ea, primul pas în stoparea răspândirii bolilor e să vorbești cu oamenii, să-i asculți și să consolidezi încrederea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna septembrie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii