Arhiva pentru august, 2020

 31 august 2020

Premiile MTV Video Music Awards 2020 în vremea pandemiei

Keke Palmer a găzduit cea de-a 37-a ceremonie anuală a Premiilor MTV Video Music 2020, care a fost prezentată în principal din New York, dar fără o ceremonie în persoană din cauza pandemiei COVID-19.

Lady Gaga și Ariana Grande au fost cele mai nominalizate artiste, cu câte nouă premii, iar Lady Gaga a primit premiul inaugural MTV Tricon pentru realizări în cel puțin trei domenii de divertisment.

Au fost introduse categorii inedite de premii, și anume Best Quarantine Performance (Cea mai bună interpretare în carantină) și Best Music Video from Home (Cel mai bun videoclip realizat acasă). De asemenea, au fost anunțate trei categorii suplimentare: Song of Summer (Cântecul verii), Best Group (Cel mai bun grup) și Everyday Heroes: Frontline Medical Workers (Eroi în fiecare zi: Personal medical care lucrează în linia întâi), categoria din urmă fiind creată „pentru a sărbători reușitele celor care au răspuns primii la pandemia de COVID-19”.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Înoată Cheluțu

Dorian Popa a lansat proiectul „Înoată Cheluțu”, care a devenit un mare succes în primele ore de la lansare. În mai puțin de 8 ore, Cheluțu și Dorian Popa au ajuns pe prima poziție în YouTube Trending, un record foarte greu de egalat, iar în aproximativ 12 ore proiectul a strâns 1 milion de vizualizări pe YouTube.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Uri Alon: O strategie de ieșire din autoizolare și de redeschidere a economiei

Cum putem să revenim la lucru fără să stârnim un al doilea val de coronavirus? Biologul Uri Alon împărtășește o strategie interesantă: patru zile la lucru, urmate de 10 zile de autoizolare, un ciclu care profită de un punct slab al virusului, care i-ar putea reduce rata de reproducere, făcând gestionarea infecției cu COVID-19 posibilă. Află mai multe despre această abordare, care a fost deja adoptată atât de companii, cât și de țări, și despre rolul esențial pe care l-ar putea juca această strategie în redeschiderea responsabilă a economiei. (Această conversație virtuală, găzduită de directorul TED Chris Anderson și de directorul științific David Biello, a fost înregistrată pe data de 20 mai 2020.)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 28 august 2020

Campania „Actori de pus în ramă” încheiată cu succes

Campania „Actori de pus în ramă”, desfășurată de Muzeul Național de Artă al României în parteneriat cu Teatrul „Nottara”, a ajuns la final. În cadrul campaniei, actorii Teatrului „Nottara” au interpretat 16 lucrări din patrimoniul MNAR. Actorii „puși în ramă” au fost: Ioana Calotă, Răzvan Bănică, Alexandru Mike Gheorghiu, Luminița Erga, Diana Roman, Filip Ristovski, Raluca Gheorghiu, Mihaela Subțirică, Ion Grosu, Sorina Ștefănescu, Șerban Gomoi, Laura Anghel, Corina Dragomir, Cristina Juncu, Dan Bordeianu și Crenguța Hariton.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dragoste, vă rog!

Videoclipul cântecului interpretat de Cleopatra Stratan & Edward Sanda

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 august 2020

Limba română prin ochi de copil

Pe 31 august 2020, începând cu ora 11:00, cu ocazia celebrării Zilei Limbii Române, Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția invită publicul să vizioneze proiectul „Limba română prin ochi de copil”. Acesta poate fi accesat pe pagina oficială de Facebook a instituției, un dialog filmat, fiu–tată, pe baza „perlelor” de limbă strânse de scriitorul Robert Șerban de la fiul său, Tudor, o dată cu creșterea acestuia.

Copilul percepe candid, dar serios, lumea, iar descoperirea ei, prin limbă, prin cuvinte, prin erori de înțelegere, de pronunție, prin inventarea de cuvinte care nasc umor este, în fond, un exercițiu de cunoaștere, o experiență de viață, un mod de asimilare.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna august 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii