31 august 2020

Înoată Cheluțu

Dorian Popa a lansat proiectul „Înoată Cheluțu”, care a devenit un mare succes în primele ore de la lansare. În mai puțin de 8 ore, Cheluțu și Dorian Popa au ajuns pe prima poziție în YouTube Trending, un record foarte greu de egalat, iar în aproximativ 12 ore proiectul a strâns 1 milion de vizualizări pe YouTube.„Înoată Cheluțu” are o ascensiune incredibilă și a ajuns în cel mai scurt timp pe primul loc in Trending, fiind una dintre puținele lansări de pe platforma care reușește recordul acesta.

Înainte de lansarea oficială a single-ului, fanii au creat o piesă prototip, compusă din replicile lui Dorian din mai multe vloguri.

Cheluțu este deja un personaj bine-cunoscut în mediul online, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți câini din România. Dorian Popa l-a adoptat în urmă cu un an, iar de atunci acesta este starul vlogurilor sale. Expresia „Înoată Cheluțu” a devenit virală pe internet în urma unui vlog de-ale artistului. De atunci, Dorian Popa a lansat și o colecție de merch dedicată cățelului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook