7 iunie 2017

De amor

Direct de pe plajele fierbinţi din Thassos, Grecia, Dorian Popa lansează single-ul şi videoclipul „De amor”, în care trăieşte o poveste de dragoste plină de pasiune.Piesa „De amor” este compusă de Shift, în studioul Midiots Production, alături de Florin Buzea şi Răzvan Matache. Nu este prima dată când Dorian colaborează cu Shift pe partea de compoziţie, cei doi au lucrat şi pentru piesele „Bună, ce mai zici?” (Ruby featuring Dorian Popa) şi „Lasă cucu-n pace” (alături de Ruby şi Cătălin Moroşanu).

Dacă la începutul anului 2017 a cucerit „Fanele”, alături de Liviu Teodorescu şi Laura Giurcanu, acum, Dorian aduce o poveste vizuală, plină de romantism şi senzualitate, filmată în Thassos, la malul Mării Egee şi regizată de către Ionuţ Trandafir. Peisajul senzaţional din Thassos este completat de ţinutele special create de către Claudia Iosif şi de o poveste de dragoste senzuală, într-un cadru exotic, la malul mării.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook