Arhiva pentru august 24th, 2020

 24 august 2020

Tatiana Doina Popovici în ,,dialoguri literare” cu poetul Corneliu Neagu

Motto:

Într-o confesiune din perioada retragerii sale la mânăstire Zoe Dumitrescu Bușulenga afirma: „Pentru mine marea poezie a fost întotdeauna baia de frumusețe în care m-am cufundat când am avut nevoie de intrarea în altă dimensiune. Poezia ține, după părerea mea, de partea cea mai ascunsă, cea mai intimă a ființei noastre. Poezia echivalează aproape cu o rugăciune. În poezie te cufunzi pentru a te întoarce la frumusețe. În rugăciune intri pentru a integra absolutului”.

Citind poeziile lui Corneliu Neagu pe Facebook am avut această senzație de cufundare în absolut. Apoi a venit dorința de a citi mai mult. Așa am ajuns la volumele sale de poezie. Pentru dialogurile de astăzi am ales trei poezii din volume.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Summer

Francis On My Mind vrea ca vara să ne rămână întipărită în minte printr-o piesă melancolică, „Summer”, cu un vibe uptempo, inspirată de poveștile retro spuse și întâmplate în atatea veri, dar păstrate ca testament pentru generațiile următoare.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Angie Murimirwa: Cum poate plata împrumuturilor prin servicii sociale să transforme comunitățile

Cum ar fi dacă am putea achita împrumuturile prin voluntariat și mentorat, în loc de bani? Activista Angie Murimirwa împărtășește cum un instrument economic inovator, cunoscut drept dobândă socială, revigorează comunitățile subsahariene, odată prinse în perioade de sărăcie. Alăturați-vă ei să aflați cum această abordare a împrumuturilor crează oportunități pentru mii de femei si fete din Africa, precum și de ce crede ea că acest model poate fi aplicat oriunde, cu efecte de lungă durată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 24 august 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

august 2020
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii