Arhiva pentru martie 16th, 2020

 16 martie 2020

Un experiment nereuşit

Victor MartinÎn acea zi, după şcoală, Emma Hartland s-a întors acasă târziu, transpirată, profund tulburată, cu picioarele umflate. Nici ea nu ştia din ce cauză tremură, de excitată ce era sau din cauza frigului ce îi intrase în oase.

Trântind uşa de la intrare, a strigat spre sufragerie că nu îi este foame, că a fost cu prietenele la un spectacol organizat de şcoală şi merge direct în camera ei să înveţe şi să se culce.
– Dar, a strigat mama ei, trăgând uşa rabatabilă şi privind spre scări, vino măcar să-ţi iei desertul!

Era ora mesei de seară şi toţi ai casei se întorseseră din oraş. Mâncau, beau şi sporovăiau indiferenţi. Nu era niciun necaz atunci când, din diverse motive, lipsea câte unul de la cină.
– Nu-mi trebuie niciun desert, a aruncat Emma peste umăr, urcând ultimele trepte şi luând-o la stânga, pe culoar, spre camera ei.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Didn’t I

OneRepublic marchează anuntul lansării următorului album, „Human”, prin lansarea single-ului „Didn’t I”. Data de 8 mai 2020 vine cu un nou material discografic de la trupa americană, ce include și anterioarele single-uri: „Rescue Me”, „Somebody To Love” și „Wanted”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Wanjira Mathai: 3 căi de a dezrădăcina o cultură a corupției

Corupția este o amenințare constantă în Kenya, spune antreprenorul social Wanjira Mathai, și pentru a o opri acolo (sau oriunde altundeva), trebuie să intervenim devreme. Urmând pașii mamei sale, activista politică și laureata premiului Nobel, Wangari Maathai, Mathai împărtășește trei strategii pentru a dezrădăcina o cultură a corupției prin educarea copiilor și tinerilor despre leadership, sens și integritate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 16 martie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii