Arhiva pentru martie 17th, 2020

 17 martie 2020

„Calvarul florilor” de Dimitrie Anghel

Dimitrie AnghelCine a trăit mult timp în preajma grădinilor și s-a deprins să urmărească jocul umbrelor în creșterea și scăderea luminei, ori s-a lăsat îmbătat de miresmele ce le poartă și le împrăștie vântul, și apoi e silit să trăiască într-o casă ale cărei ferești dau pe un orizont de hornuri și de coperișuri, acela păstrează în suflet melancolia înduioșată, ce trebuia s-o resimtă întâiul om după raiul pierdut.

Eu am trăit mult în preajma lor, și întâiele mele visuri le-am scuturat din caliciul florilor. Ele, din vremile cele mai vechi, au spus în graiul lor mut ceea ce nu poate spune gura, au fost semnul de pietate al celor morți, cununa celui victorios, ghirlanda zilei de sărbătoare, prinosul de dragoste iubitei.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Secrete

Videoclipul formației Carla’s Dreams

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Henna-Maria Uusitupa: Cum ne afectează microbii intestinali sănătatea pe tot parcursul vieții

E posibil ca sănătatea ta pe tot parcursul vieții să fi fost decisă în ziua în care te-ai născut, spune cercetătoarea microbiomului Henna-Maria Uusitupa. În acest discurs fascinant, ea ne spune cum microbii intestinali pe care îi dobândești în timpul nașterii și ca nou-născut îți afectează sănătatea la maturitate – și discută despre noile cercetări ale microbiomului care ar putea ajuta la reducerea problemelor de obezitate și diabet.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 17 martie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii