Arhiva pentru martie 4th, 2020

 4 martie 2020

„Puteri ascunse” de Dimitrie Anghel

Dimitrie AnghelCe lucru fragil e o femeie!

Cea mai mică oboseală îi înclină fruntea, cel mai ascuns fior îi zugrăvește cearcăne viorii sub ochi, o veste bună sau rea e de ajuns ca să-i ofilească rozele din obraji și să-i facă mânele palide. Și totuși, ce putere de rezistență au ele, când viața lor urmează o stea ce le arată calea.

De câte nebunii nu sînt în stare cînd iubesc, ce jertfe n-ar face pentru o ființă scumpă. Legănări de valuri au în mersul lor și mlădieri de creangă înflorită.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Ce faci, fată?

Sore, artista completă care își semnează muzica, versurile și regia clipurilor, lansează piesa „Ce faci, fată?”, un boost muzical de încredere în forțele proprii și de susținere pentru toate fetele și femeile care îi ascultă muzica. Produsă de HaHaHa Production sub labelul MediaPro Music, cu versurile scrise de Sore, muzica făcută de Sore alături de Șerban Cazan, regia semnată tot de Sore și cu producția video realizată de Luca’s art film, „Ce faci, fată?” se lansează cu dorința de a lumina percepția femeilor asupra lor pentru a putea genera o schimbare în bine a întregii lumi.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Risa Wechsler: În căutarea materiei întunecate și ce am aflat până acum

Aproximativ 85 la sută din masa universului este „materie întunecată”, materie misterioasă care nu poate fi observată direct, dar are o influență imensă asupra cosmosului. Ce este exact această ciudățenie și ce are de-a face cu existența noastră? Astrofiziciana Risa Wechsler explorează de ce materia întunecată poate fi cheia pentru a înțelege modul în care s-a format universul, și împărtășește modul în care fizicienii din laboratoarele din întreaga lume vin cu modalități creative de a o studia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 4 martie 2020.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii