Arhiva pentru mai 24th, 2018

 24 mai 2018

Un strop de eternitate

Pe 29 mai 2018, ora 18:30, la librăria Cărturești din Iulius Mall, Cluj, vine celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie si relaționare, pentru a lansa cea mai recentă carte a sa – „Un strop de eternitate” – apărută recent la editura Curtea Veche. Valeria Salomé, consultant si formator în relatii umane, soția scriitorului si autoarea prefatei prezentului volum prezintă „Un strop de eternitate” publicului clujean, iar Jacques Salomé oferă autografe doritorilor. Gazda evenimentului este Geta Ungurean, event planner și antreprenor de succes, iar invitat special este Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut și supervizor în psihoterapii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

De dragul iubirii

„De dragul iubirii”, noul single Ioana Ignat, a fost pe parcursul a 10 zile disponibil pentru descărcare de pe magazinele digitale, iar toții banii obținuți sunt destinați renovării secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu din București, din cadrul proiectului „Uncolored”. Acum, Ioana Ignat lansează videoclipul piesei „De dragul iubirii”, un videoclip ca o adevărată poezie vizuală, filmat într-un cadru de poveste. Piesa este compusă de Ioana Ignat și Angeles. Ioana a filmat videoclipul alături de regizorul Ionuț Trandafir (Trandafilm), cel alături de care a lucrat și la anterioarele proiecte.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Tim Ferriss: De ce ar trebui să vă definiți temerile în locul obiectivelor

Alegerile dificile – lucrurile pe care ne temem cel mai tare să le facem, să le cerem sau să le spunem – sunt adeseori cele mai importante. Cum putem să depășim această paralizie emoțională și să acționăm? Tim Ferriss ne încurajează să ne imaginăm și să ne scriem temerile în detaliu, într-un exercițiu simplu, dar puternic pe care îl numește „stabilirea temerilor”. Aflați mai multe despre cum vă poate ajuta acest obicei să progresați în medii stresante și să separați lucrurile pe care le puteți controla de celelalte.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 24 mai 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2018
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii