Arhiva pentru mai 17th, 2018

 17 mai 2018

Trei comedii

Editura Humanitas așteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cișmigiu sâmbătă, 19 mai 2018, ora 17:00, la o seară dedicată celor trei piese ale lui Aristofan din volumul „Trei comedii. Lysistrata, Viespile, Belșugul (Plutos)”, publicat în traducere în versuri, cu introducere și prefață de Andrei Cornea și ilustrații de Mihail Coșulețu. La discuția despre teatrul antic și critica politică și socială posibilă în democrația ateniană prin intermediul artei participă Marina Constantinescu și Andrei Cornea. Fragmente din cele trei piese sunt interpretate de Cristian Constantin și Onorina-Ghiulnara Djuvadov, studenți la UNATC.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Ştefan Luchian, maestrul artei grafice româneşti

Muzeul Naţional de Artă al României invită pasionații de pictură în perioada 19 mai – 23 septembrie 2018 la expoziţia „Ştefan Luchian, maestrul artei grafice româneşti”, expoziţie organizată cu ocazia aniversării a 150 de ani de la naşterea marelui artist român. Expoziția este curatoriată de Elena Olariu și este inclusă şi în programul „Noptea Muzeelor – Muzeul Naţional de Artă al României”. Accesul în muzeu se face prin str. Ştirbei-Vodă nr. 2.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Ceasul

În luna mai, lună ce coincide cu apariția primelor cireșe, Nicole Cherry revine cu single-ul „Ceasul”, la un an de la super featuring-ul cu Joey Montana pentru „Soy Como Soy”. „Ceasul” marchează o nouă colaborare a lui Nicole cu studiourile HaHaHa Production pe partea de compoziție. Piesa este compusă de către artistă, alături de Șerban Cazan, Florin Boka, Alexandru Stancu și Feli.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Kio Stark: De ce e bine să vorbiți cu necunoscuții

„Când vorbiți cu persoane necunoscute, înșirați frumos rutina de zi cu zi a vieții voastre – și a lor”, ne spune Kio Stark. În această prezentare superbă, Stark ne atrage atenția asupra beneficiilor neapreciate ale depășirii zonei de confort când interacționăm cu necunoscuți și savurăm acele minunate clipe trecătoare de apropiere adevărată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 17 mai 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2018
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii