Arhiva pentru mai 7th, 2018

 7 mai 2018

275.000 de citate în română

Iată că până la următoarea schimbare de prefix mai este doar un sfert de sută de mii! Asta ar trebui să se întâmple înainte de sfârşitul anului.

Secţiunea Haiku a depăşit 3.000 de înregistrări. Ce este un haiku rămâne un subiect controversat. Unii ţin cont mai mult de formă, alţii – de conţinut. Unii insistă pentru criteriile tradiţionale, alţii caută variante moderniste. Soluţia probabil că este o clasificare mai precisă, care să separe diferitele abordări.

Pe aceeaşi zonă, am adăugat la secţiunea Tanka.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Cei trei regi

Editura Humanitas Fiction invită publicul miercuri, 9 mai 2018, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea volumului „Cei trei regi” al scriitorului chinez A Cheng, recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu și totodată moderatorul serii. Cartea este prezentată de prof. dr. Florentina Vișan, prof. dr. Luminița Bălan, traducătoarele romanului, și Ana Maria Caia, scriitoare și jurnalistă. În partea a doua a evenimentului, plecând de la tematica uneia dintre nuvele, prof. Qiao Qi și prof. Liu Wencui de la Institutul Confucius din București fac o demonstrație de șah chinezesc.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Medaliile şi decoraţiile Războiului de Întregire

În anul Centenar al Marii Uniri din 1918, Romfilatelia îi omagiază pe ostașii care au luptat pentru idealul național în Primul Război Mondial, prin emisiunea de mărci poștale „Medaliile și decorațiile Războiului de Întregire”. Emisiunea este disponibilă începând de luni, 7 mai 2018, în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

What If This Is All The Love You Ever Get

Snow Patrol lansează în premieră single-ul „What If This Is All The Love You Ever Get”, o piesă care vine la pachet cu un videoclip de tip confesiune, plin de emoție și lirism, regizat de către renumitul Brett Simon. „What If This Is All The Love You Ever Get” este cel de-al treilea single extras de pe albumul „Wildness”, care urmează a fi lansat pe 25 mai 2018.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Knut Haanaes: Două cauze ale eșecului companiilor și cum le putem evita

Oare e posibil să conduci o companie și o redefinești în același timp? Pentru strategul de afaceri Knut Haanaes, abilitatea de inovare după obținerea succesului este semnul unei mari organizații. El ne împărtășește sfaturi despre cum se poate obține echilibrul dintre perfecționarea a ceea ce știm deja și explorarea unor idei cu totul noi și ne explică cum putem evita două mari capcane strategice.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 7 mai 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2018
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii