7 mai 2018

What If This Is All The Love You Ever Get

Snow Patrol lansează în premieră single-ul „What If This Is All The Love You Ever Get”, o piesă care vine la pachet cu un videoclip de tip confesiune, plin de emoție și lirism, regizat de către renumitul Brett Simon. „What If This Is All The Love You Ever Get” este cel de-al treilea single extras de pe albumul „Wildness”, care urmează a fi lansat pe 25 mai 2018.



De curând, formația a făcut public și videoclipul piesei „Life On Earth”, videoclip filmat la Agenția Spațială Europeană, în Olanda. „Don’t Give In” este track-ul ce a marcat reîntoarcerea Snow Patrol în atenţia publicului după o îndelungată absență, care a durat şapte ani.

Data de 25 mai 2018 este momentul mult-așteptat în care Snow Patrol lansează albumul „Wildness”, album sinonim cu nevoia de căutare a clarității, a conexiunii și a sensului, care a ghidat trupa în ultimii ani și a susținut demersul ei de regăsire.

„Wildness” încearcă exploatarea unei direcții primitive, după cum afirmă și Gary Lightbody:

Există multe forme pe care le poate îmbrăca ferocitatea, însă cred că toate acestea pot fi organizate în două categorii: ferocitatea specifică lumii moderne, ce vine acompaniată de o suită de confuzii, lipsa ordinii firești și de alienare, și ferocitatea primitivă, care se referă la starea primordială, la bucuria de a trăi, la pasiune, dragoste și comuniunea om-natură. Cel de-al doilea tip de ferocitate reprezintă ideea în jurul căreia s-a format întregul material.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook