5 octombrie 2020

Love You Less

Celebrul duo Marcus & Martinus, unul dintre fenomenele pop din Scandinavia, lansează primul single din 2020, „Love You Less”. Piesa este compusă în colaborare cu Aaron Wyme, Santiago Rodrigez și Julimar Santos.La doar 18 ani, Marcus & Martinus sunt unul dintre cele mai de succes proiecte, cu un fanbase internațional, de la o vârstă fragedă. Prima piesă lansată anul acesta de către cei doi artiști energici, „Love You Less” este o piesă pop, catchy și care reflectă trecerea firească spre maturizare, atât muzicala, cât și personală.

Marcus & Martinus au declarat:

Sperăm că toți cei care vor asculta noua noastră piesă o vor plăcea la fel de mult ca noi; o pot asculta în mașină, în drum spre muncă sau școală, la antrenamente și în timpul multor activități. Însă, trebuie să mai așteptăm până când o vom interpreta pe scenă, dar suntem deja foarte entuziasmați în privința asta.

De-a lungul timpului, cei doi băieți au lansat hituri ca „Elektrisk”, „Like it Like it”, „Girls” (feat. Madcon) sau „Dance With You”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook