24 mai 2018

Un strop de eternitate

Pe 29 mai 2018, ora 18:30, la librăria Cărturești din Iulius Mall, Cluj, vine celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie si relaționare, pentru a lansa cea mai recentă carte a sa – „Un strop de eternitate” – apărută recent la editura Curtea Veche. Valeria Salomé, consultant si formator în relatii umane, soția scriitorului si autoarea prefatei prezentului volum prezintă „Un strop de eternitate” publicului clujean, iar Jacques Salomé oferă autografe doritorilor. Gazda evenimentului este Geta Ungurean, event planner și antreprenor de succes, iar invitat special este Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut și supervizor în psihoterapii.Scrisă cu „savoir” si cu „saveur”, cartea pare construită pe o dinamică a înălțării: de la o sinteză a principalelor teme și metode din cariera psihosociologului, trece prin autobiografie și se sfârșește într-o scriitură distilată, rarefiată, pură.

Ce găsim în noua carte a lui Jacques Salomé?

Reguli de igienă relațională, sfaturi pentru părinții copiilor care nu vor să doarmă singuri, gânduri despre iubire și cuplu, mărturisiri despre boală și traumă, amintiri despre mamele de altădată și despre un om care făcea pe arborele.

„Viața este un șir de miracole nemaiauzite” i-a spus Jacques Valeriei la prima lor întâlnire. Ulterior, i-a devenit soție. În prefața acestei cărți, Valeria a povestit:

Jacques stăpânește magia de a mângâia timpul, de a lărgi spațiul vieții, de a prelungi clipa astfel încât în ea să sălășuiască un „strop de eternitate”. (…) Această carte se dorește o atingere suavă mângâind stelele speranței în infinitatea vieții.

Intrarea la eveniment este liberă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook