21 iulie 2014

Cărţi citeşti, în Kos călătoreşti!

Editura Litera și Happy Tour au lansat campania „Cărți citești, în Kos călătorești!” prin care oricare cititor Litera poate câștiga un sejur pentru două persoane în insula Kos din Grecia în valoare de aproximativ 1000 de euro.

Campania se desfașoară până pe 25 august 2014 la toate Boostop-urile Litera. Pentru a se înscrie, cititorii trebuie să achiziționeze cel puțin o carte din rețeaua de distribuție Litera.

Toate titlurile din oferta editurii participă la campanie, iar achiziția mai multor volume înseamnă șanse în plus de câștig pentru participanții la tombolă. Suplimentar, fiecare participant va primi gratuit și în mod garantat vouchere în valoare de 50 de euro pe care le poate folosi pentru achiziția unor excursii viitoare de la Happy Tour.

Bookstop-urile Litera se găsesc în orașele București (Bd Magheru nr 8-10; Băneasa Shopping City, București Mall Vitan, Militari Shopping, Mall Plaza România, Unirea Shopping Center, Galeria Orhideea), Brașov, Brăila, Constanța, Deva, Galați, Iași (Iulius Mall), Ploiești, Satu Mare, Sibiu și Timișoara.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook