8 iulie 2014

Parcurile din Bucureşti devin biblioteci în aer liber

Începând din 8 iulie şi până pe 31 august 2014, editura Litera transformă parcurile din București în biblioteci în aer liber, oferind tuturor împătimiților de lectură posibilitatea de a citi și răsfoi peste 100 de cărți din oferta sa editorială: povești cu eroi și zâne sau cărți de neuitat ale copilăriei pentru cei mici, ficțiune, istorie, cărți practice și de divertisment pentru cei mari.

În parcurile Cișmigiu, Alexandru Ioan Cuza și Tineretului sunt amenajate biblioteci de unde cititorii pot împrumuta, pe parcursul unei zile, orice carte își doresc. Volumele din aceste biblioteci fac parte din colecțiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro – câștigătoarea premiului Nobel pentru Literatură în anul 2013, Sănătate și nutriție, Biblioteca pentru toți copiii, Disney, Disney English, Marvel, Tom și Jerry.

Bibliotecile Litera se află în:

  • Parcul Cișmigiu: intrarea de la Conservator, lângă restaurantul La bibliotecă;
  • Parcul Tineretului: Parcul Lumea Copiilor, Grădina Valorilor Românești
  • Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR sau Titan): intrarea Liviu Rebreanu.

Bibliotecile în aer liber fac parte din campania de încurajare a cititului pe care Editura Litera o susține cu ocazia împlinirii a 25 ani de existență.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook