15 iulie 2016

Cartea la metrou

Editura Litera, împreună cu Metrorex, anunță prima ediție a campaniei de încurajare a cititului în metroul bucureștean „Cartea la metrou”. Sub sloganul Atenție, se închid ușile și se deschid cărțile! călătorii surprinși citind o carte primesc încă una, împreună cu un semn de carte, de la voluntarii Litera care sunt prezenți la metrou în săptămâna 18-22 iulie 2016, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-11:00, pe Magistrala 2: Pipera – Berceni – Pipera.

carti_metrou

O selecție a celor mai bune titluri din colecțiile consacrate Litera – Clasici moderni, Clasici contemporani, Agatha Christie, Nobel, Buzz Books, Biblioteca pentru toți – sunt disponibile pentru călători.

În istoria recentă a metroului bucureștean s-au înregistrat din ce în ce mai multe cazuri fericite de oameni care citesc. S-au semnalizat gânduri mai bune, zâmbete printre rânduri, ochiade peste umeri la povestea celui din față, autori pe care îi recunoști, povești de care îți aduci aminte și câte și mai câte. Simptomele nu se opresc aici: cititul la metrou face din ce în ce mai bine!

Toți cititorii sunt invitaţi să împărtășească impresiile despre cartea primită folosind hashtag-ul #cartealametrou pe Facebook și pe Instagram.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook