13 noiembrie 2017

T.O. Bobe, lectură publică din texte inedite

Editura Humanitas invită pe cei interesaţi la Librăria Humanitas de la Cișmigiu marți, 14 noiembrie 2017, ora 19:00, la o seară de lectură publică cu T.O. Bobe. Autorul celebrelor volume „Cum mi-am petrecut vacanţa de vară”, „Bucla” și „Contorsionista” citeşte fragmente din texte inedite.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Marţea spaţiilor istorice

Datorită interesului sporit al publicului pentru vizitarea spațiilor istorice, Muzeul Național de Artă al României deschide corpul central al fostului Palat Regal, în fiecare zi de marți, în intervalul orar 10:00 – 18:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Sertar cu amintiri

Cristina Bălan, câştigătoarea celei de-a 5-a ediţii a emisiunii concurs Vocea României, lansează single-ul şi videoclipul „Sertar cu amintiri”, o poveste audiovizuală plină de forţă şi emoţie. Regizat de către Millo Simulov, alături de echipa Spider, videoclipul este realizat prin tehnica „one shot”, ceea ce presupune filmarea continuă, cu o singură cameră, a întregului material video. Procedeul prin care a fost realizat videoclipul „Sertar cu amintiri” este dezvăluit într-un material making-of ce urmează să fie lansat în scurt timp.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Curtis Carroll: Cum am învăţat să citesc, şi să tranzacţionez la bursă, în închisoare

Alfabetismul financiar nu e o aptitudine, ci un stil de viață. Credeți-l pe Curtis „Wall Street” Carroll. Ca și prizonier, Carroll înțelege puterea unui dolar. A învățat în închisoare să citească și să tranzacționeze la bursă, iar acum împărtășește un mesaj simplu și puternic: toți trebuie să fim mai atenți cu banii noștri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 13 noiembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
« oct.   dec. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii